Toyota udvider serien af T-motion trækkere til materialehåndtering

Toyota har udvidet sin serie af trækkere med en række modeller produceret af Simai, der er specialist i produktion af trækkere og en del af Toyota-koncernen. Denne opdatering af den eksisterende T-motion serie - løsninger med trækkere til effektiv materialehåndtering - sikrer kunderne et konstant vareflow.

Med vores store og dokumenterede erfaring med lean-produktion ved vi hos Toyota Material Handling, at løsninger med trækkere kan gøre en forskel på, hvordan materialer håndteres. Det  reducerer behovet for arbejdskraft, øger sikkerheden og mulighedheden for at spare tid og penge. Derfor har Toyota udvidet antallet af trækker-modeller med en stor serie produceret af Simai, en specialist inden for løsninger med trækkere. Et nyt eldrevet køretøj, Toyota 3TE25, er også blevet lanceret som en erstatning for den aktuelle heavy-duty serie.

Lean-thinking

Baseret på TPS (Toyota Production System) anvender Toyota sine lean-principper inden for logistik, med de samme mål – eliminering af spild, maksimal værdiskabelse og total kvalitet. Med denne lean-tankegang flyttes alt i rette tid, og der opnås en jævn arbejdsgang. Trækkere er perfekte til dette, med transport af forskellig last med et tog med vogne fra station til station, på en sikker måde. Automatiske trækkere (TAE500) er næste trin inden for effektiv transport, med højere produktivitet med mindre spild og en mere bæredygtig materialehåndtering.

En alsidig serie til mange forskellige opgaver

Den opdaterede, omfattende serie af trækkere består udelukkende af eldrevne køretøjer, med en kapacitet fra 0,8 tons helt op til 50 tons. Manøvredygtige indendørsmodeller, modeller til stående fører, hvor det er nemt at stå på/af, komfortable trækkere til længere afstande udendørs; T-motion serien fra Toyota klarer alle opgaver. “Fra ordreplukning eller e-handel til produktion eller lufthavne, eller blot der, hvor en last skal flyttes: vi kan levere effektive trækkere med specialtilpassede vogne til enhver virksomhed,” udtaler Craig Walby, Director Product Management hos Toyota Material Handling Europe, “og de flytter enhver last det rigtige sted hen på det rigtige tidspunkt.”

Fjern alle