Godkendte brugte truck

Giv din flåde nyt liv: Udforsk en verden af renoverede gaffeltruck

I det dynamiske logistiklandskab, hvor teknologiske fremskridt følger hinanden hurtigere end nogensinde, skiller én branche sig ud som et fyrtårn for smart business i overgangen til cirkularitet: renoverede gaffeltrucks. Det er fremtiden, men uden tvivl også en udvidelse af vores kerneforretning. Vi er stolte af vores fremragende service. Se her, hvordan vi omdefinerer excellence i den spændende verden af renoveret teknologi.

Vi bringer udlejning og service tæt på dig

Med et netværk, der spænder over 20 europæiske lande og omfatter 40 renoveringscentre, kan vi prale af en formidabel infrastruktur, der er dedikeret til renovering af gaffeltrucks. Over 600 certificerede teknikere arbejder utrætteligt for at sikre, at hver enhed genoprettes til de højeste kvalitetsstandarder.


Det, der adskiller Toyota Material Handling Europe, er vores urokkelige engagement i operationel excellence, som er kendetegnet ved overholdelse af LEAN-principperne og Toyota Production System (TPS). Disse metoder gennemsyrer alle aspekter af vores renoveringsproces og garanterer effektivitet og ensartethed.

refurbishment 2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Service for dig

Hvert år behandler værkstederne over 100.000 enheder, hvoraf 15.000 enheder betegnes som premiumrenoverede og er skræddersyet til at opfylde de krævende krav fra kunder med høj driftsintensitet.

Fremragende service er altafgørende for at maksimere gaffeltruckenes levetid. For at opretholde kvaliteten af deres service er alle vores værksteder certificeret i henhold til LEAN- og TPS-principperne, og de prioriterer områder som sundhed og sikkerhed, bæredygtighed og kundetilfredshed.

Sporbarhed er også en hjørnesten i vores serviceetik. Ved omhyggeligt at dokumentere alle indgående og udgående materialesbevægelser sammen med typen af handling opretholder vi en omfattende oversigt, så vi kan løse eventuelle problemer hurtigt og effektivt.

Årsagerne til bevægelse spænder fra almindelig udlejningsreturnering til »tilbagekøb«, større reparation til ny maskine, annulleret kontrakt eller forkert ankomst, solgt til kunde, skrot og meget mere. På den måde kan vi føre et omfattende regnskab over alt udstyr og sikre, at eventuelle problemer løses rettidigt og effektivt.

 

Giv din flåde nyt liv

For virksomheder, der ønsker at forny deres flåde, er det et smart træk at købe Second Life gaffeltruck. Ikke alene er det en omkostningseffektiv løsning, men det er også en måde at gentænke eller forny sin arbejdsplads på. Hver istandsatte truck gennemgår en grundig inspektion, hvilket giver kunderne sikkerhed for kvalitet og pålidelighed.

 

 

Afslutningsvis tilbyder renovering og istandsættelse af produkter som gaffeltruck en overbevisende løsning på at fremme genbrug. Vores dedikation til ekspertise, kombineret med vores omfattende netværk og engagement i holdbarhed, vil hjælpe os med at mestre en verden af genbrug. Ved at tage renoverede gaffeltrucks til sig kan virksomheder navigere i den komplekse logistik med tillid, velvidende at de træffer et smart og velovervejet valg.

Læs mere om vores brugte truck >>

Fjern alle