#WeDeliverForYou : Sådan vil Toyota Material Handling støtte emissionsreduktioner ved Paris 2024 - og give indsigt i logistikoperationer ud over legene

• Mindre end et år til starten af Paris 2024 • Elektrificeringsstrategi for at støtte det overordnede mål om 50% lavere emissioner sammenlignet med Tokyo 2020. Kommunikationsplanen vil give indsigt i den vitale rolle for forsyning og bevægelse af varer på tværs af Europa.

Toyota Material Handling Europe er den officielle partner for materialehåndteringsudstyr ved de Olympiske og Paralympiske lege i Paris 2024. Ved at arbejde tæt sammen med Toyota Motor Europe - og med mindre end et år tilbage - er virksomheden nu i stand til at give indsigt i, hvordan de vil støtte forpligtelsen til, at Paris 2024 vil udlede 50% mindre CO2 end tidligere spil.

En betydelig del af planen er den eksklusive brug af elektrisk drevne truck for at minimere CO2-udledningen for al bevægelse af varer. Opgaven er udfordrende med levering af udstyr, mad og forfriskninger til over 15.000 atleter og 15 millioner besøgende. Toyotas maskiner vil blive drevet af virksomhedens nyeste lithium-ion-batterier.

Virksomhedens marketingdirektør, Mark Peters, forklarede: "Vi ser legene som en perfekt mulighed for at vise de avancerede teknologier, der er tilgængelige i dag for gnidningsfri og ubesværet bevægelse af varer - herunder ikke kun de nyeste og reneste energiløsninger, men også brugen af ​​connectivity til at overvåge, hvordan truckene anvendes under legene. Dette vil give værdifulde data om anvendelse, der kan bruges som benchmark for fremtidige projekter. Vi måler også og dokumenterer de præcise emissioner genereret af vores udstyr for at danne et grundlag for kommende begivenheder. Det er en del af vores kernefilosofi, at man skal måle for at kunne forbedre."

Toyota Material Handling har også annonceret et kommunikationsprogram, som de vil køre i månederne før og under legene. Peters fortsætter: "Logistikindustrien spiller en afgørende rolle i baggrunden for alles liv. Hvis du bare tænker på forsyningen af daglige behov som mad, drikkevarer og medicin til over 750 millioner mennesker i Europa, er opgaven enorm. Dertil kan tilføjes alt det, forbrugerne har behov for, bruger og bærer. Denne proces er konstant - 24/7 - og er på mange måder usynlig for de fleste mennesker. Samtidig tager vores industri massive skridt fremad i brugen af ​​stadig mere effektive metoder og teknologi, bedre brug af energi og mennesker og introduktionen af spændende nye automatiserede løsninger. I de kommende måneder ønsker vi at bruge vores tilknytning til OL og de Paralympiske lege som platform til at give indsigt i verdenen for materialehåndtering til så mange mennesker som muligt."

Toyota Material Handling Europe vil dele mange fascinerende fakta og tal forbundet med logistiske aktiviteter, samt indsigt i de avancerede teknologier, der i øjeblikket anvendes i industrien. Deres mål er ikke kun at forsikre forbrugerne om, at der bliver taget store skridt for at reducere miljøpåvirkningen, men også at tiltrække talentfulde mennesker ved at afsløre muligheder i sektoren.

Et andet initiativ i forbindelse med legene er Toyotas 'Start Your Impossible' program, som er designet til at opfordre medarbejdere til at engagere sig i aktiviteter og udfordringer i månederne op til begivenheden, herunder lokale samfundsprojekter. Topperformere vil vinde billetter til de Paralympiske lege. Der er også planer om at have 55 frivillige til at støtte legene.

Toyota Material Handling Europes moderselskab, Toyota Industries Corporation, er en del af Toyota Group-selskaberne. Toyota har været medlem af Olympic Partner (TOP) Programme siden 2015, og Toyota Motor Corporation har siden forsynet legene med mobilitetsløsninger og -tjenester.

For yderligere information:

Søren Vester Rasmussen 
Head of Sales Automation & Connectivity
E-mail: soren.vester@dk.toyota-industries.eu
Tlf.: +45 20683007

Fjern alle