Investeringsplanlægning

For at kunne forblive konkurrencedygtige og maksimere indtjeningen har de fleste virksomheder regelmæssigt behov for at foretage investeringer med henblik på at forbedre driftseffektiviteten. Dette gælder især i dag, hvor den teknologiske udvikling går stærkt.

Toyota foretager selv løbende ændringer med progressiv implementering af automatisering inden for mange områder af virksomheden, og vi udnytter også fordelene ved konnektivitet. Nøglen til succes er dog at sikre, at hver enkelt proces bedømmes nøje og optimeres fuldt ud, før der foretages investeringer.

Og vi er klar over, at mange af vores kunder har de samme udfordringer, når de planlægger for fremtiden. Vi ser også, at mange af vores kunder vil kunne få fordel af at forbedre deres processer, før de investerer massivt i automatisering. Derfor undersøger vi i fællesskab, hvor optimale jeres processer er i forhold til automatisering, set ud fra et lean perspektiv. Dette er baseret på vores egen erfaring med at forbedre processerne på vores fabrikker betydeligt, før der foretages automatisering.

Lean Academy tilbyder investeringsplanlægning med ekspertrådgivning og bedømmelse for at sikre evalueringen af lean principper, hvilket sikrer maksimal kvalitet og værdiskabelse.

Investeringsplanlægning kræver normalt 5 10 dages samarbejde med Toyota lean rådgivere.

Hvis I ønsker mere information om dette modul, eller at kontakte en af lean eksperterne, bedes I udfylde formularen nedenfor, hvorefter vi svarer hurtigst muligt.

Tilbage til Toyota Lean Academy

Ønsker du rådgivning?

Se vores privatlivspolitik for mere information. 

 

Fjern alle