Lean træning

Hos Toyota Lean Academy tilbyder vi undervisning i nogle af de unikke metoder, værktøjer og kulturelle tilgange, som er anvendt med succes hos Toyota.

I kan vælge mellem undervisning hos os (på vores fabrikker eller nationale centre) eller på jeres virksomhed, alt efter hvad der passer bedst til jeres behov og til formålet. Denne tilgang passer til kunder, som gerne vil vide mere om et specifik område inden for lean, eller som ønsker at udvikle kompetence på virksomheden vedrørende etablering af lean baseret arbejdspraksis. I kan enten vælge mellem standard modulerne nedenfor, eller vi kan udvikle undervisningsprogrammet sammen afstemt præcist efter jeres individuelle behov.

Et standard undervisningsmodul er typisk workshop baseret, det begynder med en teoretisk indføring og involverer gemba øvelser for at styrke indlæringen, og modulet varer mellem 1 3 dage afhængigt af emnet.

"Deltagelsen i lean undervisning hos Toyota og besøget på fabrikken, hvor vi har set, hvordan de bakker op om lean, hvordan de implementerer lean, og hvordan det er en del af deres DNA, har hjulet os med at foretage forbedringer." – Lars van der Meulen, Plant and Site Manager, Signify.

Hvis I er interesserede i lean undervisningsprogrammer, bedes I udfylde formularen nedenfor. Hvis I er interesserede i undervisningsprogrammer, hvor undervisningen finder sted på vores fabrikker i Japan, bedes I skrive dette i formularen, og vi giver jer herefter besked om det næste tilgængelige program.

Se også vores event kalender med tilgængelige undervisningsforløb, som afholdes regelmæssigt på vores europæiske servicecentre, samt nogle eksklusive events på vores europæiske fabrikker.

Tilbage til Toyota Lean Academy

Undervisningskalender
Fjern alle