Toyota Lean Academy programmet

Er I ved begyndelsen af jeres lean projekt, eller foretrækker I en introduktion til de vigtigste lean områder et efter et i et opdelt forløb? Så er Lean Academy programmet det rigtige for jer.

Gennem denne tilgang får I tid til at gå dybere ind i hvert præsenteret område, og I kan se resultaterne på jeres egen virksomhed, da programmet formidles her. Programmet indeholder 10 moduler, herunder en første bedømmelse samt undervisning af topledere, med indhold der repræsenterer kernen i lean tankegangen. Programmet kører i 1 år (eller længere efter behov), med en introduktion til hvert modul, der følger strukturen nedenfor:

  1. Teoretisk introduktion – baggrund, formål, anvendelse og problemløsning
  2. Gemba workshop – praktisk realisering af emnet i et testområde udvalgt af kunden
  3. Køreplan – udarbejdelse af en plan for implementeringen af næste modul og opfølgning

Alt efter virksomhedens størrelse fokuserer programmet enten på et udvalgt område på kundens virksomhed eller på hele driften, hvis dette kan håndteres på en gang. Vi afslutter programmet med den samme bedømmelse, som vi foretog, da vi startede projektet. På denne måde kan vi følge op på og sammenligne det opnåede fremskridt med den oprindelige situation, og resultatet klassificeres med bronze, sølv eller guld. I modtager herefter et diplom med en angivelse af det opnåede niveau. Resultatet er gældende i et år og kan gennemgås og fornys årligt gennem en ny bedømmelse.

Som det gælder for resten af tilbuddet, så kræver Lean Academy programmet høj og engageret deltagelse for at opnå succes. Programmet overvåges derfor af en styrekomite med medlemmer fra kundens virksomhed og fra Toyota Lean Academy for at sikre den bedst mulige sammensætning af implementeringsteamet.

Hvis I ønsker mere information om dette modul, eller at kontakte en af lean eksperterne, bedes I udfylde formularen nedenfor, hvorefter vi svarer hurtigst muligt.

Tilbage til Toyota Lean Academy

Ønsker du rådgivning?

Se vores privatlivspolitik for mere information. 

 

Fjern alle