Opkoblede & smarte trucks fra Toyota

Oplev smart trucks fra Toyota

Hvorfor er Smart Trucks en fordel for din virksomhed?

Ved du præcis hvor lang tid dine truck faktisk kører rundt på lageret? Eller hvor megen stilstandstid nogle af virksomhedens truck har? Findes der en løsning på at optimere serviceintervallerne og sænke de generelle omkostninger? Nu findes der en nem måde at overvåge og styre driften på, med forbedring af effektivitet, produktivitet og sikkerhed.

Lagertruck leveres som standard med integreret telematik. Hos Toyota tager vi førertrøjen på inden for branchen med intelligente truck som standard, da vi ønsker at kunne tilbyde dig truck og redskaber til opnåelse af effektiv logistik. Når telematik-udstyr installeres som standard, giver det adgang til alle data fra det tidspunkt, hvor trucken produceres. På denne måde får du nem adgang til og kan analysere data fra dine intelligente truck, så du får overblik  og kan forbedre driften.

Oplev funktionerne i en intelligent truck

Som standard giver Smart trucks fra Toyota dig et overblik over driftstimer, udnyttelse, service og lejedata, og via app'en er det muligt at kontakte dit serviceteam. For at få bedre styring af driften kan du nemt få et overblik over dine Smart trucks i flådelisten. Du kan også spore udnyttelsen af dine truck i form af driftstimer, så vedligeholdelsen kan planlægges til præcist det rigtige tidspunkt, hvilket reducerer spild i form af servicetid og omkostninger.

Oversigt over dine truck

Du får adgang til en webportal med et overblik over alle Smart truck på virksomheden. Her ser du  flådelisten, antal kørte timer, samt data på service- og lejeaftaler.

Udnyttelse af truck

Hold styr på driftstimerne og tilpas serviceintervallerne, så dine truck får længere levetid.

Serviceforespørgsler

Kontakt dit Toyota serviceteam via webportalen eller app’en ved at sende et billede og/eller en besked.

I_Site flådestyring

Med et enkelt klik kan du aktivere I_Site for at få overblik og viden om dine truck og førere så du kan foretage forbedringer, når det er nødvendigt.

Smart trucks med I_Site giver dig kontrol

Smart Trucks fra Toyota er forbundne truck udstyret med telematik som standard, som giver dig mulighed for at måle og forbedre takket være I_Site flådestyring.

Smart trucks kan let forbindes med I_Site, flådestyringssystemet fra Toyota. Med et klik kan teknologien aktiveres, som giver dig mulighed for at overvåge dit lager og bruge disse data til at opdage og løse problemer. I_Site tilbyder dig detaljerede rapporter for at træffe de rigtige beslutninger og forbedringer i brugen af truck, overvåge hvilke fører der er godkendt til bestemte trucktyper og forbedre serviceintervaller, blandt andre.

Kontakt os

En opgradering til I_Site giver dig fordele

Smart trucks kan nemt forbindes med vores flådestyringssystem I_Site. Teknologien kan aktiveres med et enkelt klik, hvilket gør det muligt for dig at overvåge driften og bruge disse data til registrering og afhjælpning af fejl. I_Site giver dig detaljerede rapporter, så du kan træffe de rigtige beslutninger og forbedre truck-udnyttelsen, overvåge hvilke førere der er godkendt til at bruge bestemte truck-typer, og optimere serviceintervallerne for at nævne nogle af fordelene.

LÆS MERE OM I_SITE

Intelligente truck opkobler din virksomhed

Hvordan kan intelligente truck forberede min virksomhed på fremtiden?

Allerede nu kan intelligente truck hjælpe dig med at sikre fremtiden for logistikken og materialehåndteringen på din virksomhed. Ved at indsamle og analysere data fra dine intelligente truck vil du være i stand til fortsat at optimere forskellige områder inden for din virksomhed. Du kan forlænge levetiden på dit udstyr og optimere antallet af truck i specifikke perioder inden for et år. Du får også fordel af forskellige tilbud tilpasset din virksomheds behov, eksempelvis lejetruck betalt pr. time. Og sågar bedømmelse af servicebehov for at undgå driftsstop i fremtiden.

KONTAKT OS

Alt hvad du skal vide om Smart trucks fra Toyota

I_Site mobil

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde af trucks, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere.

Læs mere

Førerløse AGV truck

Du kan tilføre dine arbejdsprocesser mere værdi, samtidig med at du sparer lønomkostninger og minimerer skader på truck, reoler og gods.

Læs mere

Toyota truck

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusiv reachtruck, palletruck og plukketruck.

Se her

Skygger af en truck

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere

Fjern alle