Opbevar mere og spar penge med shuttles

Toyota lancerer nye shuttle-løsninger på det europæiske marked. De automatiserede Toyota Radioshuttle og Toyota Autoshuttle lastbærere kører i specielle Toyota reolkonstruktioner med høj hastighed, sikkert og uden at beskadige varerne. Disse kompakte opbevaringssystemer kan udnytte op til 80% af pladsen på et lager, med forøgelse af lagerplads og kapacitet.

Med tilføjelsen af Autoshuttle til serien af shuttles tilbyder Toyota flere muligheder for kompakt lagring. Denne shuttle lagrer og henter palleterede varer op på til 1500 kg hurtigt, sikkert og effektivt. Den forbedrede Toyota Radioshuttle kan flytte op til 1800 kg og kan leveres med Toyotas flådestyringssystem og lithium-ion batterier med en driftstid på mere end 16 timer. De to shuttles øger produktiviteten og sparer omkostninger, især i omkostningstunge miljøer såsom køle- og frysehuse.

Shuttles sparer tid og omkostninger, da førerne bruger mindre tid på at håndtere paller, og da truck kan anvendes mere effektivt. Det er også et fleksibelt system, som er kompatibelt med FIFO og LIFO workflow, perfekt til opfyldning af uudnyttet plads over et forsendelsesområde, eller til etablering af et bufferlager over en plukketunnel.

Skygger af en truck

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere

En autopilot foretager horisontal transport

Automatiserede truck

Toyota kan hjælpe dig med en automatisering af dit lager step-by-step, der hvor mennesker og førerløse AGV truck kan supplere hinanden.

Læs mere

Mobile pallereoler

Lagerløsninger

Vi hjælper dig med at optimere dit business flow, reducere omkostningerne og øge produktiviteten med den optimale lagerløsning.

Læs mere

Fjern alle