Lad dig inspirere af vores lean vision for fremtiden

Får styr på driften med Smart logistics

Smart Logistics

Tilslut dine truck og få styr på driften

  • Lagertruck er intelligente truck
  • Integreret telematik udstyr som standard
  • Nemt at opgradere til I_Site

Intelligente truck er som standard udstyret med telematik hardware, med mulighed for nem tilslutning til I_Site - Toyota Material Handlings banebrydende applikation der gør det muligt for dig at overvåge udnyttelsen af truck og føreradfærd. Teknologien kan aktiveres med et enkelt klik, hvilket gør det muligt for dig at overvåge driften og bruge disse data til forbedring af din virksomhedsdrift.

 

Logistik baseret på AI

Lean logistik og kontinuerigt flow er en udfordring i dag, men bliver en endnu større udfordring i fremtiden. Vores løsning? Teamwork imellem truck, som takket være kunstig intelligens kan sende den rigtige truck til det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Det giver værdifulde arbejdsprocesser med ekstrem optimering, nul energispild samt og mere plads.

Vores Logiconomi tilgang

Brug af lean-princippet inden for logistik

  • Arbejder med vores stakeholders på de seneste trends
  • Giver svar
  • Inspirerer i forhold til fremtiden

Logiconomi er ordet, som vi bruger til at beskrive vores måde at tænke på - vi sigter efter lean processer, eliminering af spild, maksimering af effektivitet og reducering af omkostninger. Alt med hjælp fra innovation og samarbejde med ligesindede partnere.

Læs mere om Toyota tilgang til LEAN

Samarbejde

Logistikløsninger for i dag og i morgen

Grundet globale trends som e-handel og digitalisering ændrer materialehåndteringsindustrien sig hurtigt. Derfor samarbejder vi med partnere som vores søsterselskab Vanderlande og Microsoft om logistikløsninger til i dag og i fremtiden.

Ungdommelig og innovativ tænkning inden for materialehåndtering

En del af vores tilgang til Logiconomi er "Logiconomi Student Awards" programmet, som er skabt for at tilskynde ungdommelig og innovativ tænkning inden for materialehåndteringen. The Toyota Logistic Design Competition blev indledt for at åbne en dialog med unge designere, som kan tilbyde nye og friske idéer. Efter dets succes blev Toyota Logistics Engineering Challenge introduceret for at udfordre ingeniørstuderende til at skabe innovative men gennemførte ingeniørløsninger.

LOGICONOMI-konventionen

Vi anerkender, at vi skal være åbensindede og agile, når det kommer til fremtidens trends inden for logistikteknologi. Ligeledes anerkender vi, at samarbejdet med vores kunder er afgørende for at kunne opnå dette. Vores mål er at samarbejde med vores kunder for at kunne hjælpe dem med at forbedre effektiviteten igennem deres arbejdsprocesser. Det er en løbende proces, som vi kalder for Logiconomi. Vores Logiconomi-konvention har hjulpet os med at dele idéer, opnår værdifuld feedback samt dele vores lean-tænkning med kunderne.

Førerløse AGV truck

Du kan tilføre dine arbejdsprocesser mere værdi, samtidig med at du sparer lønomkostninger og minimerer skader på truck, reoler og gods.

Læs mere

Download e-bog

Bliv klogere på hvordan automatisering af dit lager og din logistik kan fremtidssikre din kapacitet og din forsyningskæde og samtidig øge trivslen blandt dine medarbejdere.

Download e-bog her

SAS Sikkerhedssystem

SAS Sikkerhedssystem

SAS systemet nedsætter automatisk risikoen for, at gaffeltrucken vælter til siden - årsagen til mere end 30 % af alle alvorlige ulykker med gaffeltrucks.

Læs mere

Find den rigtige energiløsning

Lithium-ion batterier er 30% mere energieffektive end blysyrebatterierog fås til alle eltruck med kapacitet op til 8 ton.

Læs mere

Fjern alle