Smartere varehåndtering med automatiserede truck

Toyota Material Handling lancerer en ny og udvidet serie af automatiseret lagertruck til det europæiske marked. Denne automatiske serie understøtter Toyotas LEAN tilgang og er designet til at automatisere gentagne processer indenfor pallehåndtering. Det tilbyder en ny dimension af produktivitet ved at levere løsninger med en trinvis tilgang eller en komplet systemkonvertering. Det nye Autopilot-sortiment omfatter eldrevne palletløftere (LAE250), stabler (SAE160), reacktruck (RAE160-250), gaffeltruck (OAE120CB) og kraftige trækkere (TAE500), der dækker alle alle processer som: palletransport, blokstablering, højniveau opbevaring og bugsering.

Automatisering optimerer håndtering af vareflowet og minimerer skader, tidsforbrug og dermed omkostninger. Medarbejderne kan bruge tid på at løse mere komplicerede opgaver i stedet for det monotone arbejde. Automatiseret pallehåndtering kræver også mindre vedligeholdelse og energi og bidrager til produktiviteten og sikkerheden. Investeringen er typisk tjent hjem på 2 år. Der er allerede en række danske virksomheder der er i fuld gang med automatiseringen af deres lagere. Læs mere om erfaringerne fra bl.a. KVIK.

Præcis navigation

Autopilot truck fra Toyota understøtter to meget præcise og adaptive navigationsteknologier, reflektor-navigation eller reference-navigation, eller en kombination af disse teknologier. Med sidstnævnte løsning kan truck skifte mellem at bruge reflektorer i et område og at bruge omgivelserne som reference i et andet område.

RAE reach truck autopilot Toyota

Sikker og præcis pallehåndtering

Autopilot truck er programmeret til at udføre alle registrerer forhindringer og forebygger kollisioner. Lastsensorer og kameraer øger præcision og sikrer lasthåndteringen yderligere.


Intelligent kommunikation

Alle Autopilot truck styres af Order Manager udviklet af Toyota. Denne software kan anvendes uafhængigt eller til kommunikation med lagerets styre- og produktionssystemer. Order Manager holder styr på lagring af varer, ordrer, trafik og flow takket være den intelligente flådestyring og integrationen med ERP/WMS.

Toyota automatisered stabler

Intelligent opladning

Autopilot truck kan udstyres med lithium-ion batterier, der er op til 30 % mere energieffektive med samtidig reduktion af CO2 udledningen. Med automatisk opladning kan truck oplades hurtigt mellem opgaverne uden brug af personale eller opladningsrum, hvilket gør løsningen fuldautomatisk.

Autopilot serien er baseret på de gennemprøvede Toyota lagertruck. Disse understøttes fuldt ud af Toyota’s serviceorganisation. Professionel service og systemsupport er inkluderet for at sikre maksimalt afkast af investeringen.

Præcis navigation

En unik fordel ved Autopilot-truck fra Toyota er, at navigationssystemet kan understøtte enten reflektor eller naturlig navigation, men også begge dele. I tilfælde af dobbelt navigation bruger et område af layoutet lagermiljøet som reference, mens et andet område bruger reflektorer, hvilket gør det muligt for autopiloten at skifte problemfrit mellem naturlig og reflektornavigation. Dette er muligt takket være laserscanneren, som er identisk med naturlig og dobbelt navigation, så reflektorer kan simpelthen tilføjes til miljøet for at konvertere det til et dobbelt navigationssystem.

En autopilot foretager horisontal transport

Automatiserede truck

Toyota kan hjælpe dig med en automatisering af dit lager step-by-step, der hvor mennesker og førerløse AGV truck kan supplere hinanden.

Læs mere

Skygger af en truck

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere

Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere

Fjern alle