Køle- og frysehuse

Arbejdsbetingelserne er meget krævende i køle- og frysehuse. Ikke alene påvirker temperaturer under frysepunktet batterikapaciteten, elektronikken, smøremidlerne og førerens evne til at køre trucken, men man skal også være opmærksom på pladsudnyttelsen. Arbejde i kølehuse (ned til 0°C) eller frysehuse (under 0°C) kræver effektive løsninger med minimal spild af plads, ressourcer og tid, og driftssikkerheden skal være høj i disse krævende omgivelser. Vi har mange års erfaring med arbejde i køle- og frysehuse, og vi tilbyder som standard en lang række truck og løsninger til brug i kolde omgivelser samt løsninger specifikt til frysehuse.

Effektive truck til kolde områder

Specialtruck til brug i frysehuse med maksimal driftstid

  • Ved temperaturer ned til -30°C
  • Unikke frysehus-specifikationer og tilføjelser til hver model
  • Serviceaftale tilpasset dine behov

Hele truck-serien fra Toyota er udviklet til at kunne arbejde effektivt ned til 0°C uden ændringer. Men hvis der arbejdes i temperaturer ned til -30°C, skal de fleste truck tilpasses. Specifikt udstyr og funktioner kan omfatte rustfrit stål, lavtemperaturolie, skridsikre platforme, opvarmede batterier osv. Toyota tilbyder en serie lagertruck inklusive palleløftereplukketruckreachtruck og smalgangstruck (VNA) samt gaffeltruck som kan tilpasses fuldt ud til brug i kolde omgivelser. Nogle truck kræver kun få ændringer, f.eks. kræver Toyota BT Levio palletruck og BT Staxio stablere kun lavtemperatur-hydraulikolie – på alle andre områder er de forberedt til arbejde i køle- og frysehuse med fuldt forseglede komponenter. Alle truck til brug i køle- og frysehuse er tydeligt mærket med snefnug-symbolet. Dette symbol hjælper med til at reducere omkostningerne, da risikoen for at anvende truck, der ikke kan tåle de krævende omgivelser, minimeres.

6 tips til effektivt LEAN i køle- og frysehuse

Førerløse AGV truck

Du kan tilføre dine arbejdsprocesser mere værdi, samtidig med at du sparer lønomkostninger og minimerer skader på truck, reoler og gods.

Vores lithium-ion serie

Lithium-ion batterier er 30% mere energieffektive end blysyrebatterierog fås til alle eltruck med kapacitet op til 8 ton.

Toyota truck

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusiv reachtruck, palletruck og plukketruck.

Finansiering af truck

Finansiering af dine truck

Skræddersyede koncepter på leje, finansiel leasing og operationel leasing sparer omkostninger og reducerer kapitalbehovet.

Fjern alle