Sådan udvikler vi et lean projekt

Lean assessment

Det ideelle udgangspunkt i en lean rejse er at få jeres aktuelle tilstand analyseret, bedømt og gennemgået af en specialist, som selv har erfaringer med hele lean rejsen. En person, som ved, hvad der skal gøres, og som kan rådgive om dette.

 

Derfor anbefaler vi hos TLA altid, at man begynder med en assessment proces, som vi varetager i samarbejde med jer, hvilket gør os i stand til at sammenligne jeres aktuelle resultat med Toyotas benchmark. Som en del af en assessment definerer vi de næste nødvendige skridt hen mod jeres ultimative mål - jeres TPS True North vision.

Tilbage til Toyota Lean Academy >>

Kontakt os

Lean rådgivning

Vores Lean rådgivning er rettet mod virksomheder, som allerede har implementeret en lean tilgang, med dedikeret ekspertise. Vores Toyota Lean Academy team har omfattende praktisk erfaring fra Toyota med lean ledelse og de har personligt været involveret i transformationen på de europæiske fabrikker.

I Lean rådgivningsprogrammet vil en af vores lean specialister arbejde med de etablerede processer hos kunden for at kunne give et eksternt perspektiv og et strategisk roadmap for løbende forbedring. Dette kan omfatte en anbefaling af nødvendig medarbejdertræning samt en ’help-line’ der kan hjælpe med problemløsning.

Tilbage til Toyota Lean Academy >>

Kontakt os

Jishuken projekt

Vi anvender den oprindelige Toyota Jishuken metode som den foretrukne projektmodel til forbedring af jeres virksomheds resultat. Jishuken er, som mange andre japanske ord, ikke nemt at oversætte direkte, men betydningen er "Selvmotiveret forbedring af færdigheder", der er kernen i fortsat forbedring og personlig udvikling.

I forbindelse med et Jishuken projekt fokuserer vi på de områder, hvor kunden prioriterer forbedringer højt for at nå virksomhedens mål. Jishuken teamet, som både består af personer fra TLA og af medarbejdere hos kunden, analyserer den aktuelle situation grundigt ved hjælp af Toyota TPS metoder og værktøjer for at finde problemområder og dermed potentiel forbedring.

Gennem denne tilgang realiseres de to målsætninger, forbedring af virksomhedens resultat og udvikling af medarbejderne. Til syvende og sidst er det medarbejderne, som er vigtigst og som viser vejen mod bæredygtige løbende forbedringer.

Læs mere om Toyota Production System >>

Tilbage til Toyota Lean Academy >>

Kontakt os

Lean træning

Vi tilbyder træning i nogle af de unikke metoder, værktøjer og kulturelle tilgange, som er anvendt og implementeret med succes hos Toyota. Denne tilgang passer til kunder, som ønsker at udvikle in-house kompetencer til etablering af leanbaseret arbejdspraksis. Træningsprogrammet er udformet efter individuelle behov samt på basis af resultaterne af en oprindelig lean bedømmelsesproces, baseret på en række moduler fra Toyota Production System.

Vi kan udarbejde fuldt tilpassede træningsprogrammer baseret på individuelle kundebehov, hvor træningen foregår hos os eller hos kunden - alt efter hvad der passer bedst. Hvis du er interesseret i træningsprogrammer, hvor træningen finder sted på vores fabrikker i Japan, kan du benytte denne Træningformular og vi vil give dig besked om det næste tilgængelige program.

Se også vores eventkalender for aktuelle events, som afholdes regelmæssigt i vores europæiske selskaber, samt nogle eksklusive events på vores europæiske fabrikker.

Tilbage til Toyota Lean Academy >>

Træning

Lean transformation

Vores transformationsprogrammer er designet til organisationer med behov for udvikling og realisering af en lean plan med anbefalinger om forbedret workflow og ledelsesstruktur, kombineret med medarbejdertræning og support af medarbejdere i implementeringsprocessen.

Der findes mange såkaldte lean projekter, som begynder med en meget optimistisk business case, men ender med utilfredsstillende resultater og megen tvivl. Det er ikke omkostningerne ved et mislykket lean projekt, som er det største tab, men derimod den mistede troværdighed og tillid i organisationen.

Hos Toyota tror vi på, at der kun findes en vej til virkelig at ændre en kultur og implementere TPS/Lean. Og det er, at ledelsen hele tiden viser vejen i organisationen, dagligt på "gulvet.” TLA lean transformationsprogrammer tager højde for dette ved at medtage hele organisationen fra top til bund i forbindelse med transformationen for at undgå fiasko.

Vi anvender teknikker og metoder, med fokus på Jishuken metoden, der har gjort Toyota til den førende lean virksomhed, og videregiver denne viden til jer som kunder for at sikre fremtidig succes med jeres lean rejse.

Tilbage til Toyota Lean Academy >>

Kontakt os

Investeringsplanlægning

For at kunne forblive konkurrencedygtige og maksimere indtjeningen har de fleste virksomheder regelmæssigt behov for at foretage investeringer med henblik på at forbedre driftseffektiviteten. Dette gælder især i dag, hvor den teknologiske udvikling går stærkt.

Toyota foretager selv løbende ændringer med progressiv implementering af automatisering inden for mange områder af virksomheden, og vi udnytter også fordelene ved konnektivitet.

Nøglen til succes er dog at sikre, at hver enkelt proces bedømmes nøje og optimeres fuldt ud, før der foretages investeringer.

Vi er klar over, at mange af vores kunder har de samme udfordringer, når de planlægger for fremtiden.

Lean Academy tilbyder investeringsplanlægning med ekspertrådgivning og bedømmelse for at sikre etableringen og overholdelsen af lean principper som en del af investerings- og implementeringsprogrammet, hvilket sikrer maksimal kvalitet og værdiskabelse.

Tilbage til Toyota Lean Academy >>

Kontakt os

FAQ

Fjern alle