Hvordan lean-tankegang og intelligente truck er svaret på logistiske udfordringer

Logistik er ofte essentielt for en virksomheds succes, og bliver en stadig mere afgørende faktor. Som en følge af globale trends, såsom e-handel og digitalisering, ændres og tilpasses materialehåndtering hurtigt. Kunderne forventer, at deres varer eller pakker leveres hurtigst muligt, og derfor skal din virksomhed være så effektiv som muligt.

Konnektivitet er en nøglefaktor inden for logistik

Værdien af konnektivitet kan ikke ignoreres i nutidens udfordrende logistiske systemer som en hjælp til eliminering af spild. Vi vil yde et betydeligt bidrag til at forbedre effektiviteten og til at fremme en mere effektiv logistik i hele Europa.

Her er konnektivitet af afgørende betydning. Vi lever allerede i en forbundet verden, hvor der er adgang til alt og alle via et tryk på en tast. Der udvikles konstant nye højere standarder, hvilket former alles forventninger. Ting skal kunne flyttes hurtigt, måles præcist og forbedres konstant for at opnå maksimal ydelse. Og der skal skabes merværdi på alle trin i processen. Dette gælder også for materialehåndtering og truck-udnyttelse.

Verden er krævende, og dette stiller krav til materialehåndtering

Din virksomhed skal være effektiv: et uafbrudt logistisk flow, med fuldstændig eliminering af spild. Effektiv logistik og et uafbrudt flow er en udfordring i dag, og endnu mere i fremtiden. Derfor stræber vi altid efter at levere de bedste løsninger, som kan hjælpe dig med at opnå et effektivt produktionsflow. Vi ønsker at hjælpe dig med at minimere antal transportgange og at maksimere hastigheden fra modtagelse af varerne helt hen til det endelige leveringssted.

Bliv klar til fremtidens logistiske udfordringer med intelligente truck

Vidste du, at den gennemsnitlige udnyttelsesgrad for en gaffeltruck-flåde kun er på ca. 35%? Dette betyder, at 65% er spild, som kan elimineres, uanset om det er mistet tid, øgede omkostninger eller beskadigelse.

Vores mål er at samarbejde med dig og dele vores tilgang, så du kan opnå højere effektivitet på hvert trin i processen. Med opkoblede gaffeltruck kan du styre din virksomhed, eliminere alt spild og opnå en mere effektiv drift. Du vil kunne måle og forbedre. Du kan sågar måle og foretage handlinger via fjernadgang: overalt og til enhver tid i en forbundet fremtid...

Intelligente truck hjælper dig med at øge produktiviteten i din virksomhed, og der kan opnås bedre sundhed og sikkerhed med efterfølgende reduktion af omkostninger og spild.  Når du anskaffer en intelligent truck, kan du begynde at måle. Du opnår bedre service og sågar bedømmelse af servicebehov i fremtiden, hvilket giver dig en konkurrencefordel. Dette vil medføre mindre stilstandstid på din virksomhed, øget produktivitet og effektivitet, hvilket sparer både tid og penge.

Få mere at vide om intelligente truck

Lean-tankegang inden for logistik

Toyota er kendt verden over for lean-tankegangen, og vi drager fordel af konstante forbedringer ved at indføre ny teknologi inden for logistik i vores egen virksomhed. Vi stræber efter at blive markedsførende, når det gælder løsninger og tjenester inden for materialehåndtering, vi investerer i teknologi og er klar til den digitale fremtid.

Vi anvender lean-principperne inden for logistik, med de samme mål – eliminering af spild, maksimal værdiskabelse og total kvalitet, hvilket betyder de rigtige varer, på det rigtige sted, i rette tid. Vi stræber efter at arbejde effektivt med indsigt i dine behov og din virksomhed. Ikke kun for at dele vores tilgang, men også for at samarbejde med dig og hjælpe dig med at forbedre effektiviteten på hvert trin i processen.

Vores vision om intelligente Logistics
En autopilot foretager horisontal transport

Automatiserede truck

Toyota kan hjælpe dig med en automatisering af dit lager step-by-step, der hvor mennesker og førerløse AGV truck kan supplere hinanden.

Læs mere

Skygger af en truck

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere

Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere din virksomhedsdrift.

Læs mere

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Læs mere

Fjern alle