Design

På Toyota Design Center arbejder vi med nye idéer til Toyota gaffeltruck og lagerudstyr med samtidig fokus på innovation, kvalitet, effektivitet, brugervenlighed og bæredygtighed. Med inspiration dels fra Toyota værdier, dels fra industrielle trends udvikler vi løsninger inden for materialehåndtering med fokus på kunderne.
Mand tegner truck på væg

Om Design Centeret

Innovative produkt-designs er en fuldtidsdisciplin og betyder, at vores palletruck og gaffeltruck altid er under udvikling.

Vores design center er et kreativt og dynamisk miljø med dedikerede fagfolk, som altid er ivrige efter at flytte verdenen for materialehåndteringen ind i fremtiden. Vores designs handler ikke kun om æstetik - de giver altid den bedste balance mellem sikkerhed, holdbarhed, produktivitet, køreegenskaber og enkelhed: Toyotas kerneværdier. Disse værdier er altafgørende for designprocessen og udtrykkes ultimativt i form og funktion af slutproduktet.

Design team vurderer skitser

Toyota Logistics Design Competition

Vores tilgang til design er simpel. Vi byder konstant nye talenter velkommen, undersøger friske visioner og opmuntrer til et åbent sind.

Vores søgen efter morgendagens løsninger inspirerede til at lancere Toyota Logistics Design Competitions for studerende. At være på forkant med tiden er kun muligt takket være vores daglige søgen efter de friskeste og mest fremsynede designere af truck. 

Højdepunkter inden for design

Toyota logistik

Fremtidens teknologi

Med Smart Logistics og Logiconomi får du løsninger, der anvendes i dag og viser vores vision for fremtiden.

Læs mere

Fører bruger BT Optio truck til ordreplukning

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, reachtruck, palletruck og plukketruck.

Læs mere

Smilende mennesker på Toyota truck fabrik

Vores historie

Mere end 100 års gode resultater inden for materialehåndtering. Se nogle højdepunkter i vores historie!

Læs mere

Gode kollegaer - Toyota Material Handling

Bliv en del af vores team

Vi stræber altid efter at optimere vores produkter og den måde, vi arbejder på. Og nøglen er at arbejde med mennesker, der er lige så engagerede i logistik og teknologi, som vi er.

Læs mere

Fjern alle