Nye el lagertrucks fra Toyota material handling

Toyota introducerer tre helt nye stand-in lagertruck, bygget op omkring lithium-ion-batterier

Toyota Material Handling Europe lancerer den næste generation af stand-in palleløftere og stablere, der er designet til materialehåndtering og stabling i højintensive operationer. De kraftfulde modeller tilbyder høj produktivitet og fås med energieffektiv lithium-ion-teknologi, forbedrede sikkerhedsfunktioner og god ergonomi til effektiv drift.

De tre nye modeller: Toyota BT Levio LSI200 - 2t stand-in palleløfter, BT Staxio SSI200D - 2t stand-in dobbeltstabler og BT Staxio SSI160LN - 1,6t smal stand-in stabler med støttearme følger den samme modulære tilgang - Radical Energy Design (RED) - som den nylige designtænkningsproces af den li-ion-drevne palleløfter BT Levio LWI160 fra Toyota.

Stand-in palleløfterne og stablerne er bygget op omkring lithium-ion batterimoduler, som er monteret inden for chassisrammen. Dette redesign i kombination med modellernes kompakte dimensioner og lithium-ion-teknologien, bidrager til et meget lavt energiforbrug. Alt i alt tilbyder disse nye modeller mange fordele såsom: højere manøvredygtighed, højere oppetid og effektivitet under vagter, samt lavere CO2-emissioner.
Jose Maria Gener, Vice President Sales & Marketing hos Toyota Material Handling Europe udtaler: "Vi er stolte af at lancere disse helt nye stand-in-produkter på markedet, bygget op omkring vores lithium-ion-løsning, for at levere klassens førende ergonomi og samtidig minimere energiforbruget. Med denne nye produktfamilie har vi en løsning til vores kunder, der leder efter ergonomiske, sikre og energieffektive produkter, der sigter mod at øge produktiviteten og reducere driftsomkostningerne."

 

Bygget op omkring dig - bygget op omkring Li-ion


Høj ydeevne

Den nye generation af stand-in palleløftere og stablere er designet til transport i højintensive miljøer, over lange horisontale afstande.

De giver mulighed for høje ydelsesniveauer med fremragende manøvredygtighed og jævn uafbrudt bevægelse takket være 360° styring. Den intuitive 180° styring er også tilgængelig. Den unikke kompakte chassisstørrelse og korte venderadius på de nye li-ion stand-in-modeller gør, at de nemt passer ind på smalle steder eller smalle gange. Førerhuset giver mulighed for høj synlighed på gaflerne og godset, der håndteres, også takket være truckens reducerede dimensioner, hvilket maksimerer effektiviteten.
Dobbeltstableren giver tidsbesparelse og forbedret effektivitet takket være håndtering af dobbelt belastning på både gafler og bærearme med en kapacitet på op til 2000 kg.

Blokstabling og stabling i øgede højder (op til 5,4 m) er muliggjort med LN-stablerversionen, især i smalle gange. Desuden er føreren godt beskyttet under overheadskærmen uden at gå på kompromis med udsynet for produktiv drift.


Høj oppetid med energieffektiv lithium-ion-løsning

Truckenes ekstreme kompakthed er bygget op omkring li-ion-batterier og garanterer reduceret energiforbrug. En enkelt kompakt kabinetstørrelse på 790 mm bredde leveres med et valg mellem tre li-ion intelligente energipakker fra Toyota: - 210, 300 eller 420Ah Li-Ion batterikapacitet, tilbyder høje niveauer af energi- og klasseførende lavt energiforbrug.
Kombineret med et bredt udvalg af li-ion-opladere reducerer disse muligheder de samlede omkostninger og garanterer høj oppetid i højintensive kundeapplikationer. Kontinuerlig drift over flere skift er muliggjort takket være hurtig og sikker lejlighedsvis opladning på de nye li-ion palleløftere og stablere fra Toyota.


Bygget op omkring føreren for maksimal sikkerhed 

De nye stand-in modeller er designet med et stærkt fokus på sikkerhed. Føreren, stående eller siddende, er altid stærkt beskyttet i det lukkede førerhus. Desuden giver den i kombination med det kompakte chassis chaufførerne fremragende udsyn hele vejen rundt, hvilket øger sikkerheden i applikationer med høj kapacitet. Den automatiske hastighedsreduktion ved sving, registrering af førerens tilstedeværelse (både på gulv og joystick), blå LED-advarselslampe bidrager også til sikker drift. De nye stand-in truck er Smart Truck som standard, fabriksmonteret med I_Site, flådestyringssystemet fra Toyota, der giver kunderne mulighed for at overvåge og styre deres truckflåde. Overheadskærmen på stablermodellen giver føreren ekstra sikkerhed uden at gå på kompromis med udsynet.


Mere komfort og ergonomi for højere output

Både stablere og motordrevne palleløftere er bygget med chaufføren i tankerne. For at sikre komfort og produktivitet gennem hele vagten er førerhuset ergonomisk designet, og alle betjeningselementer er nemme at nå og betjene. Trucken har en justerbar højrehåndsbetjeningsenhed med ergonomisk joystick, et rat, der gør manøvreringen nem og jævn, og et farvetouchdisplay, der muliggør perfekt interaktion mellem føreren og trucken. Et justerbart hæve-/sænkesæde, sænket gulv og klart udsyn hele vejen rundt bidrager til at levere optimal produktivitet og effektivitet for chaufføren.


Passer til alle højintensive applikationer og miljøer

En række forskellige muligheder, der passer til enhver form for meget intensiv anvendelse i materialehåndteringsoperationer, er også tilgængelige: forskellige mastkonfigurationer, gaffellængder og gaffelbredder, tilbehør osv.
Bygget op omkring dig for bedre ydeevne, for mere ergonomi, for højere energieffektivitet og for mere sikkerhed. Med fokus på føreren under designprocessen er disse multifunktionelle truck velegnede til en bred vifte af kunder som en del af en større truckflåde på lagre og distributionscentre, i industrier som fødevare- eller bilindustrien, selv i kølerumsapplikationer.
De nye stand-in palleløfter LSI200 og stabler SSI200D og SSI160LN modeller vil få premiere på dette års LogiMAT, en international messe for intralogistikløsninger og processtyring, der afholdes på Stuttgarts messecenter fra 25. til 27. april i Tyskland.

Fjern alle