BT Reflex E-serien modtager iF Gold-prisen for sit design

Toyota Material Handling Europe modtager tre iF DESIGNPRISER

iF Gold 2022 prisen for BT Reflex E-serien og iF Design prisen for Toyota Traigo80, mens Toyotas Ultralifter konceptet modtager en pris som en anerkendelse af designet.

iF Design Awards er internationalt anerkendt som en standard for fremragende design og dækker både forbrugsvarer og industriprodukter og tjenester i mere end 80 forskellige kategorier, med deltagelse af førende designere fra virksomheder såsom Bosch, Samsung og Ferrari.

Priserne tildeles af en komite med 132 dommere fra mere end 20 lande, og i 2022 har de bedømt næsten 11.000 bud. I den sidste runde har 75 designeksperter fysisk vurderet de indleverede bud baseret på fem forskellige kriterier: idé, form, funktion, differentiering og indvirkning.

Toyota Material Handling opnåede bemærkelsesværdige resultater med tre priser, inklusive en eftertragtet guld-pris for vores reach truck i BT Reflex E-serien.

Vinderne af iF DESIGN AWARD 2022 blev fejret i Berlins legendariske Friedrichstadt-Palast mandag d. 16 maj 2022. Ernesto Domínguez, President og CEO, Toyota Material Handling Europe, deltog i begivenheden og modtog en guld-pris på scenen overrakt af iF CEO Uwe Cremering.

 

  

“Jeg føler mig meget beæret over denne anerkendelse fra den højt ansete iF Design Award organisation. Konstante forbedringer og teamwork, sammen med forpligtelsen på vores Toyota kerneværdier, har muliggjort dette. Hver dag fokuserer vores team på tværs af virksomheden på at levere kvalitet, innovation og mest mulig værdi til vores kunder. De er ivrige efter at undersøge og teste nye idéer,” udtaler Ernesto Domínguez.

 

 

 

 

“Jeg er meget begejstret for dette års priser, og endvidere vil vores R&D Design Center være blandt de 50 bedste på iF’s Europa-rangliste fra 2018-2022, samt Best of Commercial Vehicles, hvilket er unikt i vores branche,”, udtaler Magnus Oliveira Andersson, head of Design hos Toyota Material Handling Europe.

Toyota Material Handling Europe har modtaget 25 designpriser inden for de seneste 10 år. International anerkendelse på dette niveau bekræfter, at virksomhedens tilgang til design er baseret på sunde principper: sikkerhed, holdbarhed, produktivitet, anvendelighed og ergonomi.

 

 

 

 

Reach truck i BT Reflex E-serien vinder iF guld DESIGNPRIS 2022.

BT Reflex E-serien er den eneste gaffeltruck i verden med tiltkabine. Den er udviklet til at reducere belastningen af føreren ved gentaget arbejde.

Den internationale jurys eksperter kommenterede på deres valg: “Det er ambitiøst at designe den perfekte maskine, men det er hvad Toyota har gjort med de nye reach truck i BT Reflex E-serien. Det er et eksempel på fremragende design på alle områder, og sætter nye standarder for sikkerhed, ergonomi og effektiv energiudnyttelse. Denne brugervenlige truck er en fortjent vinder af guld-prisen.”

BT Reflex blev lanceret i maj 2021 og vandt tidligere i år også The German Design Award.

Toyota Traigo80 – Elektrisk gaffeltruck – iF DESIGN AWARD 2022

Den fuldt affjedrede førerkabine på den elektriske Toyota Traigo 80 gaffeltruck beskytter føreren mod støj og vibration. Og samtidig er den komfortabel, åben og meget brugervenlig. Berøringsskærmen giver nem interaktion mellem truck og fører. Trucken drives af en lithium-ion energipakke, har rigtig god ergonomi og et robust design, både til indendørs og udendørs brug, og med denne truck kan brugerne skifte til el i stedet for at bruge truck med forbrændingsmotor.

Toyota Ultralifter – Højtløftende palledrone-koncept

Toyota Ultralifter er inspireret af lean-tankegangen og er et fartøj, der kan trænes til at fungere autonomt med brug af digital twin-teknologi på et rigtigt lager. På denne måde kan Ultralifter lære at genkende personer og genstande samt at træffe beslutninger og prioritere visse handlinger. Ultralifter er udviklet til at arbejde som en del af et team takket være den indbyggede intelligens og cloudbaseret samarbejde. Dette muliggør hurtigere indføring af automatiserede løsninger på kundernes virksomheder og fleksibilitet til kontinuerligt at kunne optimere materialeflowet.

 

Ud over de tre priser tildelt Toyota Material Handling Europe har Toyota Industries Corporation modtaget en iF-pris for sin autonome elektriske trækker.

Trækkeren er udviklet til at trække container-vogne med bagage og andet gods i lufthavne. Dette fuldt autonome højt ydende elektriske køretøj har samme ydelse som et køretøj med forbrændingsmotor. Ud over at forbedre effektiviteten i travle lufthavne bidrager trækkeren til at opnå emissionsfri transport og logistik.

 

Læs mere om BT Reflex her

Læs mere om Traigo80 her

 

Om iF DESIGN AWARD

Siden 1954 har iF DESIGN AWARD været globalt anerkendt, når det gælder fremragende design. iF-mærket er internationalt anerkendt som et symbol på banebrydende design. iF DESIGN AWARD er en af de vigtigste designpriser i verden. Det anerkender nyskabende design inden for alle områder: produkt-, emballage-, kommunikations- og service-design, arkitektur og indendørs indretning, samt brugerinterface (UI), brugeroplevelse (UX) og professionelle koncepter.Alle de prisvindende bud præsenteres på www.ifdesign.com og offentliggøres i iF Design App.

German Design Award 2022 til BT Reflex

German Design Award 2022

Toyota BT Reflex E-serien opnår det ypperste inden for design med 2022 Guld-prisen fra German Design Award juryen.

Læs mere

Toyota kundeservice

Brug for hjælp?

Har du brug for hjælp? Vi sidder altid klar til at hjælpe dig. Skriv til os, ring til os eller du kan chatte med os, nederst til højre.

Kontakt os

Elektriske gaffeltruck

Elektriske gaffeltruck

De elektriske gaffeltruck er velegnet til en lang række af indendørs og udendørs operationer.

Læs mere

En autopilot foretager horisontal transport

Automatiserede truck

Toyota kan hjælpe dig med en automatisering af dit lager step-by-step, der hvor mennesker og førerløse AGV truck kan supplere hinanden.

Læs mere

Fjern alle