Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Lad dig inspirere af vores lean vision for fremtiden

Vores vision for fremtiden

Lean logistik og kontinuerigt flow er en udfordring i dag, men bliver en endnu større udfordring i fremtiden. Vores løsning? Teamwork imellem truck, som takket være kunstig intelligens kan sende den rigtige truck til det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Det giver værdifulde arbejdsprocesser med ekstrem optimering, nul energispild og både mere tid og plads.

Vores Logiconomi tilgang

Brug af lean-princippet inden for logistik

  • Arbejder med vores stakeholders på de seneste trends
  • Giver svar
  • Inspirerer i forhold til fremtiden

Logiconomi er ordet, som vi bruger til at beskrive vores måde at tænke på - vi sigter efter lean processer, eliminering af spild, maksimering af effektivitet og reducering af omkostninger. Alt med hjælp fra innovation og samarbejde med ligesindede partnere.

Samarbejde

Logistikløsninger for i dag og i morgen

Grundet globale trends som e-handel og digitalisering ændrer materialehåndteringsindustrien sig hurtigt. Derfor samarbejder vi med partnere som vores søsterselskab Vanderlande og Microsoft om logistikløsninger til i dag og i fremtiden.

Ungdommelig og innovativ tænkning inden for materialehåndtering

En del af vores tilgang til Logiconomi er "Logiconomi Student Awards" programmet, som er skabt for at tilskynde ungdommelig og innovativ tænkning inden for materialehåndteringen. The Toyota Logistic Design Competition blev indledt for at åbne en dialog med unge designere, som kan tilbyde nye og friske idéer. Efter dets succes blev Toyota Logistics Engineering Challenge introduceret for at udfordre ingeniørstuderende til at skabe innovative men gennemførte ingeniørløsninger.

LOGICONOMI-konventionen

Vi anerkender, at vi skal være åbensindede og agile, når det kommer til fremtidens trends inden for logistikteknologi. Ligeledes anerkender vi, at samarbejdet med vores kunder er afgørende for at kunne opnå dette. Vores mål er at samarbejde med vores kunder for at kunne hjælpe dem med at forbedre effektiviteten igennem deres arbejdsprocesser. Det er en løbende proces, som vi kalder for Logiconomi. Vores Logiconomi-konvention har hjulpet os med at dele idéer, opnår værdifuld feedback samt dele vores lean-tænkning med kunderne.

Du kan måske også lide

Vores Logiconomi tilgang

Vores Logiconomi tilgang

En fremtidsrettet tilgang til udvikling af effektive, økonomiske logistikprocesser, som involverer lean-praksis, innovation og samarbejde.

Læs mere >
En autopilot foretager horisontal transport

Automatiserede truck

Vores produktprogram af automatiserede truck og lastbærere omfatter en række avancerede, fleksible løsninger, der giver en mere effektiv, omkostningsbesparende godshåndtering.

Læs mere >
Nærbillede af SAS logo på truck

System of Active Stability

Denne innovation øger sikkerheden og mindsker virksomheders omkostninger i forbindelse med skader ved at overvåge truckoperationer.

Fører på lithium-ion truck i varehus

Vores unikke lithium-ion serie

Lithium-ion batterier har vist sig at være 30% mere energieffektive end blysyrebatterier med en betydelig reduktion af CO2 emission.

Læs mere >