Jishuken projekter

Vi anvender den oprindelige Toyota Jishuken metode som den foretrukne projektmodel til forbedring af jeres virksomheds resultat. I et Jishuken projekt isolerer vi en specifik proces, som skal forbedres, eller et specifikt problem, som skal løses.

Som mange andre japanske ord er Jishuken ikke nemt at oversætte, men betydningen er "Selvmotiveret forbedring af færdigheder", der er kernen i fortsat forbedring.

  • Ji: mig selv
  • Shu: Selvmotiveret
  • Ken: Læs og lær

Formålet med Jishuken er:

  • Medarbejderudvikling
  • Styrkelse af virksomheden

I forbindelse med et Jishuken projekt fokuserer vi på de områder, hvor I prioriterer forbedringer højt for at nå virksomhedens mål. Jishuken teamet, der både består af TLA medlemmer og af ansatte i jeres virksomhed, analyserer jeres aktuelle situation grundigt med Toyotas standardiserede arbejdsmetoder (såsom Yamazumi diagrammet, kombinationstabel osv.) og værktøjer til bestemmelse af mangler og identifikation af potentiel forbedring.

Jishuken tilgangen tilstræber både en styrkelse af virksomheden og udvikling af medarbejderne. Gennem deltagelse i Jishuken teamet sammen med TLA eksperterne foregår vidensformidlingen gennem gemba teamwork, hvilket giver optimal indlæring. Indlæringen optimeres, da Jishuken teamet i fællesskab realiserer det identificerede forbedringspotentiale. Jishuken følger en tydelig dagsorden med vægt på PDCA filosofien, hvilket fremmer grundig planlægning før hurtig og effektiv udførelse.

Jishuken projektet varer i gennemsnit 6 måneder, hvoraf 40 dage bruges sammen med Toyota Lean Academy rådgivere.

Hvis I ønsker mere information om dette modul, eller at kontakte en af lean eksperterne, bedes I udfylde formularen nedenfor, hvorefter vi svarer hurtigst muligt.

Tilbage til Toyota Lean Academy

Læs mere om Toyota Production System

Ønsker du rådgivning?

Se vores privatlivspolitik for mere information. 

 

Fjern alle