Lean rådgivning

Vores Lean rådgivning er rettet mod virksomheder, som allerede har implementeret en lean tilgang, med dedikeret ekspertise. Hvis I allerede har nogle års erfaring i at arbejde med lean, men ønsker at opnå bedre resultater, kan vi rådgive jer om de næste trin og bistå jer yderligere.

Lean rådgivningsprogrammet omfatter en dedikeret lean specialist, der arbejder med de etablerede processer hos kunden og giver et eksternt perspektiv og en strategisk køreplan for konstant forbedring for at opnå en større virkning af kundernes lean aktiviteter. Dette kan omfatte anbefalet undervisning af personale, udvikling af en kaizen plan, bistand ved implementering og almindelig vejledning i, hvad der kræves af jer.

Trinene i hver rådgivningsfase er specifikke for jeres virksomhed og jeres udfordringer. Hvis I f.eks. ønsker udvikling inden for lean ledelse, laver vi en plan for overvågning og bedømmelse af jeres drift og rådgiver jer på baggrund af dette.

Udvalgte personer fra TLA har omfattende praktisk erfaring fra Toyota med lean ledelse, og de har personligt været involveret i transformationen på de europæiske fabrikker.

Lean rådgivningsprogrammet varer i gennemsnit mellem 6 og 12 måneder, hvoraf 30 dage bruges sammen med Toyota Lean Academy rådgivere.

Hvis I ønsker mere information om dette modul, eller at kontakte en af lean eksperterne, bedes I udfylde formularen nedenfor, hvorefter vi svarer hurtigst muligt.

Tilbage til Toyota Lean Academy

Ønsker du rådgivning?

Se vores privatlivspolitik for mere information. 

 

Fjern alle