Vi bruger Cookies på www.toyota-forklifts.dk, blandt andet for at forbedre din oplevelse på sitet. OK

Bæredygtighed

Vi stræber efter at være en pålidelig og ansvarlig partner i forhold til dine materialehåndteringsopgaver. Derfor tilbyder vi fuld gennemsigtighed, så du med ro i sindet kan lade os hjælpe dig med dine opgaver. Da 1 ud af 10 alvorlige ulykker på produktionsvirksomheder i Europa implicerer udstyr til materialehåndtering, og 80% af ulykkerne skyldes risikobetonet adfærd, ønsker vi at hjælpe dig med at etablere et sikkert arbejdsmiljø. I 4 trin, fra ledelse til undervisning i sikker adfærd, sigter vi efter at opnå nul ulykker.

Vi maksimerer sikkerheden i din virksomhed

1 ud af 10 alvorlige ulykker på produktionsvirksomheder i Europa implicerer udstyr til materialehåndtering, og 80% af ulykkerne skyldes risikobetonet adfærd. Derfor ønsker vi at hjælpe dig med at etablere et sikkert arbejdsmiljø. I 4 trin, fra ledelse til undervisning i sikker adfærd, sigter vi efter at opnå nul ulykker.

Maksimal sikkerhed for vores ansatte

1. Ledelse i vores egen organisation

"Hos Toyota går vi længere end den gældende lovgivning, og opnår nul ulykker, ved at implementere TICOs sikkerhedsvision. I Italien har vi reduceret antallet af ulykker med 74% siden 2007. Opnåelsen af OHSAS 18001 i 2014 var en milepæl med hensyn til at opnå mere fokus på sikkerhed, både hos ansatte og i ledelsen."

 

Francesca Simoncelli
Health & Safety Manager
Toyota Material Handling Italy

Læs case story fra Italien

2. Undervisning af vores ansatte

Alle vores fabrikker har et separat område for Safety Dojo. Her undervises vores ansatte i risikovurdering og sikker materialehåndtering. Og vi forklarer denne undervisning for alle vores lokale salgsvirksomheder.

3. Forholdsregler

"På vores fabrik i Ancenis har vi reduceret antallet af ulykker med tilskadekomst med 89% siden regnskabsåret 2013 ved at foretage hyppige risikovurderinger, hvor der følges direkte op med relevante forholdsregler."

Laurent Marcoul
Health & Safety Manager

Sådan fokuserer vi på sikkerheden på fabrikken i Ancenis

1. Ledelse i vores egen organisation

2. Undervisning af vores ansatte

3. Forholdsregler

Vi minimerer kundernes energiforbrug og emissioner

I tråd med TICOs miljøhandlingsplan stræber vi efter et samfund med nul CO2 emission i 2050. Vi opnår dette ved at overvåge energiforbruget, ved at undgå energispild samt gennem innovation inden for effektiv energiudnyttelse og udvikling af teknologi med nul CO2-udledning.

Arbejdsplads med effektiv energiudnyttelse

1. Mere effektive fabrikker

“Med implementeringen af ISO 50001 på vores fabrik i Ferrara, Italien er energiforbruget faldet med 9%.  Der var tale om et samarbejde mellem mange mennesker, da vi arbejdede på at opnå ISO 50001 certificeringen for energistyresystemer, og denne team-indsats betaler sig fortsat."​​​​​​​

Rudy Zaramella, Environmental expert and
Constanzo Marsan, Process Engineering
Toyota Material Handling Europe, Ferrara Factory

Sådan gjorde vi >

2. Bygninger med lav CO2 emission

Vores tyske hovedkvarter er konstrueret med et 9.800m² fotovoltaisk system, mens vores A-mærkede bygninger i Holland har 31% lavere energiforbrug.

Læs den fulde case story fra Holland >

3. Intelligent serviceflåde

Med mere end 3.000 servicebiler bruger vores serviceflåde mere energi end alle vores fabrikker lagt sammen. Hos Toyota Material Handling UK har vi installeret GPS-sporing i vores servicebiler. Det har gjort os i stand til hver gang at sende den nærmeste ledige tekniker ud til kunden, hvorved vi har reduceret brændstofforbruget med 12%.

Se flere eksempler i vores 2015 bæredygtighedsrapport >

1. Mere effektive fabrikker

2. Bygninger med lav CO2 emission

3. Intelligent serviceflåde

Optimering af vores egen virksomhed

Vi stræber efter at være en pålidelig og ansvarlig partner i forhold til dine materialehåndteringsopgaver. Derfor vægter vi transparens, ansvarlighed og ledelse hele vejen igennem vores værdikæde.

DOWNLOAD ISO / OSHAS CERTIFIKATER

Klik på en placering for at downloade tilgængelige certificeringer for landet.

Certificeringer

Se certificeringer for vores Kvalitets-, Miljø-, Energi- og Sikkerhedsstander for Europæiske operationer.

Downloads

Du kan måske også lide

Billede af tekst på et whiteboard

The Toyota Way

Vi ønsker at gøre din materialehåndtering mest mulig effektiv, og derfor arbejder vi efter et sæt af værdier kaldet The Toyota Way.

Læs mere >

Illustration af to mennesker der holder en nøgle

Sunde arbejdspladser

Med 2016-2017 kampagnen stræber vi, sammen med EU-OSHA, efter at opnå et sundt og produktivt arbejdsmiljø for alle aldersgrupper.

Læs mere >

Illustration af ur i forgrunden og en truck i baggrunden

Toyota Service Concept

Vores engagement i service udtrykkes i Toyota Service Concept, en struktureret tilgang til optimering af vores service.

Læs mere >

Fører på lithium-ion truck i varehus

Vores unikke lithium-ion serie

Lithium-ion batterier har vist sig at være 30% mere energieffektive end blysyrebatterier med en betydelig reduktion af CO2 emission.

Læs mere >