Poiesz køber nye lithium-ion-plukketruck

Poiesz modtog for nylig nye plukketruck med en lithium-ion energipakke fra Toyota. Med købet af de nye OSE250P truck opnår Poiesz en mere effektiv udnyttelse af pladsen i distributionscentret i Sneek og bedre ergonomi for chaufførerne.

Om Poiesz

Poiesz Supermarked blev grundlagt i 1923 og er den eneste uafhængige regionale butikskæde i det nordlige Holland. Poiesz har nu 72 supermarkeder og 71 spiritusbutikker fordelt på Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel og Flevoland. Hovedkontoret og distributionscentret ligger i Sneek. Poiesz' styrke er, at de er placeret i regionen og derfor er meget tæt på forbrugeren og sælger masser af lokale produkter. Denne unikke familieejede kæde, nu 100 år i branchen, blev kåret som 'det bedste supermarked i Holland' i GFK (Growth For Knowledge) Supermarket Report of 2022.

Fakta & tal

  • Firma: Poiesz
  • Sted: Sneek (Holland)
  • Branche: Supermarkedskæde
  • Anvendelser: Li-ion energipakke
  • Truck: 8 OSE250P

Processen hos Poiesz og hvorfor OSE250P 

Pladsen på lagrene er ofte knap, og det er altid en udfordring at bruge det så effektivt som muligt, som Poiesz også oplever. OSE250P-plukketrucken har en løfteplatform, som gør det muligt at plukke ordrer på andet niveau og endda tredje niveau. Dette skaber mange flere plukkepladser. Og ved at placere B- og C-genstande på højere niveauer forbliver plukkeprocessen effektiv og hurtig.

Medarbejderne skaber Poiesz, som er en af ​​familievirksomhedens hovedbudskaber. Det betyder, at fokus ligger tungt på medarbejdernes trivsel på arbejdsgulvet. Denne plukketruck har en meget lav indstigningshøjde. Dette i kombination med korte gåafstande sikrer ergonomiske arbejdsmetoder som forebygger skader.

Skiftet til lithium-ion batterier

Gennem årene er antallet af plukketruck vokset betydeligt. Det skabte mangel på plads i lastrummet. Sammen med Poiesz gik vi på udkig efter en passende løsning.

Den bedst egnede løsning var at skifte til truck med et lithium-ion-batteri  i stedet for et blysyrebatteri. Da det er muligt at læsse i intervaller og på forskellige steder, har efterspørgslen efter lastrumskapacitet spredt sig. En yderligere fordel er, at Li-ion energipakken, der er udviklet og produceret in-house af Toyota, er vedligeholdelsesfri og har en meget længere levetid end det traditionelle blysyrebatteri.

Truck bygget i 2000 bruges stadig hos Poiesz, og forventningen er, at de nye truck vil kunne bruge en enkelt energipakke i hele deres driftslevetid, hvilket vil reducere driftsomkostningerne yderligere.

Service fra Toyota Material Handling 

I mange år har Toyota Material Handling-teknikere serviceret størstedelen af ​​truckflåden, der består af flere mærker. Dette har en række fordele for Poiesz. Ét kontaktpunkt for al service, færre tilstedeværende teknikere og en markant reduktion i vedligeholdelsesomkostninger.

Derudover er der nu et bedre overblik over truckenes omkostninger og tidshorisonten for udskiftning. Som CSR-iværksætter (Corporate Social Responsibility) ønsker Poiesz naturligvis at bruge truckene så længe som muligt. Toyotas pålidelighed og lave vedligeholdelsesomkostninger tilsammen sikrer en ansvarlig og bæredygtig drift.

Udforsk vores plukketruck
Indholdsbiblioteket giver adgang til viden om truck, materialehåndtering og logistikløsninger på alle enheder

Din kilde til viden om materialehåndtering

Få viden om gaffeltruck, automation, energiløsninger og meget mere i vores indholdsbibliotek. Filtrene vil hjælpe dig med at finde præcis det indhold du er interesseret i, på en nem og hurtig måde. 

Gå til indholdsbiblioteket

Har du spørgsmål om litium-ion?

Gå ind på vores side med ofte stillede spørgsmål om litium-ion, hvor vi besvarer dine spørgsmål om litium-ion-teknologi.

Læs mere

6 faktorer som påvirker dit valg af eltruck

6 faktorer som påvirker dit valg af el-truck

I dette blogpost bliver du klogere på de parametre du bør være opmærksom på ved køb af elektrisk gaffeltruck. 

Læs her

Manager kigger på I_Site på iPad

I_Site flådestyring

I_Site opkobler din flåde, indsamler data og giver dig et overblik over aktuelle hændelser, og du får besked om, hvordan du kan optimere din virksomhedsdrift.

Læs mere

Fjern alle