Toyota Lithium-Ion batterier

Toyota Lithium-Ion batterier

Fuldt integrerede Lithium-Ion batterier til alle elektriske truck, produceret på egne fabrikker

Energieffektive batteriløsninger

Vi tilbyder fuldt integrerede lithium-ion batterier af høj kvalitet til alle Toyota og BT truck. Batterierne er samlet og produceret på egne fabrikker efter Toyota Production System's standarder, der giver høj kvalitet. Batterierne er 30% mere energieffektive.

Som noget nyt kan til hele vores program af elektriske truck tilbyde en komplet Toyota energiløsning med vores li-ion batterier, som produceres og monteres på egne fabrikker. Disse batterier er fuldt integrerede med trucken, og kan give store energibesparelser på alle vores elektriske truck. Der er allerede tusindvis af vores truck, som kører med li-ion rundt om i Europa, og derfor kan vi garantere en sikker drift af dit materialehåndteringsudstyr.

Lithium-ion løsningen har mange fordele:

  • Mere end 3 gange så lang levetid som et blysyrebatteri
  • 30% mere energieffektive 
  • Batteriet kræver ingen vedligeholdelse
  • Ingen dannelse af eksplosive gasser fra batteriet, hvilket betyder, opladning kan ske overalt til enhver tid 
  • 7 års garanti
  • Forbedret sikkerhed med det unikke Toyota ladestik
  • Ikke længere nødvendigt med særlige batterirum til skift eller opladning af batterier, hvilket sparer omkostninger og øger sikkerheden

Vores kunder har anvendt denne gennemprøvede teknologi inden for flere forskellige brancher siden 2014, hvilket har givet maksimal driftstid og produktivitet.

Lithium-ion løsningerne kan leveres med modulopbyggede batterier. Derved kan fås den rigtige batteristørrelse, som passer til behovet. Modulopbygningen giver også eftersalgs-fleksibiltet, da der anvendes meget få dele, hvilket sikrer optimal driftstid. Uanset virksomhedens størrelse, vil Toyotas egen løsning hurtigt tjene sig hjem, hvilket gør den relevant for alle typer af virksomheder - store som små.

SE FILM
Finansiering af truck

Finansiering af dine truck

Skræddersyede koncepter på leje, finansiel leasing og operationel leasing sparer omkostninger og reducerer kapitalbehovet.

Toyota truck

Vores produktserie

Tag et kig på vores komplette udvalg af gaffeltruck, inklusiv reachtruck, palletruck og plukketruck.

Stadsing bygger nyt lager

Nyt lager på 2200 m2, 6 li-ion palletruck, to smalgangstruck og et stort reolsystem fra Toyota gør Stadsing klar til fremtiden.

Toyota Production System

Toyota Production System

Vi arbejder med lean-produktion efter et pull-system, hvilket betyder, at vi kun producerer det, der bestilles.

Fjern alle